lördag 22 september 2012

Lat Lördag

Blir ofta lite stressad på helgerna. Så mycket att göra så lite tid. Men idag har jag utöver lite städning lyckats med att vara riktigt lat. Lång lunch med taco-rester, te & efterrättschoklad. Sova middag i en hel timme. Fika lite till...


Jo började dagen med min kriya & meditation. Höften värker fortfarande. Inte när jag yogar men resten av tiden. Ett tag var jag väldigt trött på min kriya & funderade på vilken jag skulle göra sen men nu gillar jag den igen. Den gör nytta. Meditationen har jag snart gjort 40 gånger. Tänker att det dyker upp en ny meditation som jag vill ta mig an. Litar på att det jag behöver kommer till mig. Tänker på det allra första kundalinyogapasset som jag gjorde, det var via youtube. Ett pass för benen. Då säger läraren att allt blir så mycket lättare när man gör kundaliniyoga. På något sätt känns det så nu, att saker & ting faller på plats, & jag vågar lita mer på att allt ordnar sig.

2 kommentarer:

  1. Nu när jag läser ikapp här på nätet, efter min yogahelg, så handlar flera inlägg om dethär med att saker faller på plats. Att det är okej och att det ordnar sig. Känns väldigt betryggande att mötas av det budskapet, efter fyra dagars yogabubbla :)

    Och att det blir lättare i livet (och att vara sig själv fullt ut) tack vare KY håller jag så med om. Verkligen. Det behöver inte vara allas sanning, men det är min och det är huvudsaken. Det funkar för mej!

    Värmande höstkram!

    SvaraRadera
  2. Härligt med en "yogabubbla". Längtar efter att yoga tillsammans med andra. Inte bara yoga själv & undervisa. Men det kommer säkert tillfällen längre fram. Vågade knappt skriva att det blir lättare i livet. Men jag tycker det är så, fast naturligtvis inte hela tiden. Kram!

    SvaraRadera