tisdag 4 september 2012

September

September förra året
Ladies holiday & jag är trött & långsam. Känns som sirap.. Nya projekt på jobbet & arbetstiden har ökat till 75% i tre månader. Skönt med visshet! Men ändå sordin på tillvaron just nu. Det får vara så. Varken mer eller mindre. Har bestämt mig för att leda ytterligare ett yogapass i veckan. När jag meddelade min yogavän som har studion skrev hon att jag skulle vara rädd om mig så det inte blir för mycket. Tänker att hon är klok. Förra hösten "bråkade" kroppen med mig. Kan inte låta bli att kika på blogginläggen i september förra året. Mådde inte riktigt bra då, läs ett inlägg här. Det hade varit för mycket med min arbetskamrat som plötsligt gick bort & min tjänst på jobbet som blev osäker. Nu sitter jag fortfarande kvar här på samma jobb som bjuder på lite nya möjligheter. Kommer ihåg hur rädd jag var för de fysiska besvären som bara dök upp. Men ändå när jag läser inläggen från förra året ser jag ut att ha en fantastisk tillvaro. Svampplockning, bröllopsdag, resa till kusten. Samma saker som väntar i år. Jag är lyckligt lottad.

5 kommentarer:

 1. Så skönt när man kan vila i perspektiven liksom. Att man genomlevt, gått vidare och hela tiden utvecklas. Kram du fina!

  SvaraRadera
 2. Tänker lite att allt löser sig...om man bara vågar vila/chilla! Känns som att vi alla är lite inne på det.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Åh du är sin bra på att hitta de goda delarna också, på ett otvunget vardagligt men eget sätt. Kram!

  SvaraRadera
 4. Ibland är det faktiskt bra att ha sin blogg som man kan blicka bakåt i för att se att det händer saker. Man lär sig av det som varit mindre bra och hur man utvecklats.
  Och som Marika skrev att det löser sig för visst gör det det. :)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Tack för fina kommentarer. Ja bloggen är bra för att komma ihåg sin "historia".. Kram

  SvaraRadera