fredag 14 september 2012

Fredagsyoga

Fredagar kan vara lite luriga när det gäller att yoga. Man är trött, det vankas ett glas rött till maten så någon senare kvällsyoga är inte att tänka på. Glad när jag får till min träning. Känns lite tyngre än igår, min kriya är ganska fysisk men ändå bra. Riktigt bra:-).

6 kommentarer:

  1. Vad fin du är!
    Får kundalinisar yoga i svart?
    Hahaha!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Tänkte precis skriva det Marika skrev :) Att du är så fin men att du har svart! Hihi

    SvaraRadera
  3. Ha ha ha, man tackar. Är ju ingen skolad kundaliniyogi:-). Här hemma yogas det i det som passar för dagen; kan vara pyamas, myskläder eller helt enkelt dagens outfit, & basen i min garderob är (synd?!) nog svart. Kram

    SvaraRadera
  4. Vacker är du! Säger detsamma, för jag yogar i vadsomhelst :) Tänker att kläder är nåt av det mest oväsentliga när det kommer till yoga. Jag har mest vitt, nog, på utbildningen men även där låter jag färg vara med - särskilt efter att morgonens Sadhana är avklarad. Som lärare klär jag mej oftast väldigt färggrant, vet inte, men då känner jag mej verkligen som Nina! Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Här är alla så snälla:-). Undviker helsvart när jag undervisar då har jag också färgglatt, fast ibland svarta tights. På mediyogautbildningen hade jag alltid vit överdel då min lärare hade allt i vitt. Kram

      Radera
  5. Jag hoppar in och säger att jag inte heller alltid bär vitt. På utbildningen kommer jag att göra det under Sadhana'n men hemma blir det alla möjliga färger. Oftast vitt eller någon ljus färg upptill men svarta byxor är inget ovanligt.
    I vårt infobrev inför utbildningens står det inte ett ord om att vi ska bära vita kläder så det ska bli spännande att se om någon bryter trenden. ;)

    Och jag instämmer med de andra. Du är jättefin!
    Kram

    SvaraRadera