tisdag 10 september 2013

Förmiddagsfasta

Brutalt insparkad i ekorrhjulet igen. Tjejernas träningar, föräldramöten, städning på dagis, mina yogapass & mycket mer. Tider som ska passas, skjutsa & hämta. Känner mig ändå lugn än så länge. Inte så mycket tankar. Tror det är en effekt efter helgen. Rusar jag in i någon tanke om den osäkra jobb- framtiden landar jag bara i att jag inte vet. Jag vet inte. Tränar på tilliten att allt blir som det ska.

Den här veckan provar jag att förmiddagsfasta. Dricker bara gröna drinkar innan kl 12.00. Därefter äter jag lunch och precis som vanligt. Tänkt ett tag på att jag vill prova en heldag med gröna drinkar. Men jag smygbörjar så här istället. I fredags på första yogapasset på retreaten bestämde jag mig för det. Kändes som min mage har bråkat ett tag. Att tarmarna behöver få lite genomsköljning. Vill inte heller krångla för mycket med maten hemma. Så tjejerna får något intryck av att jag bantar för det gör jag inte.

4 kommentarer:

  1. Ha ha samma tankar som jag har om fasta.
    Vi smyger tillsammans.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Och jag är redan där! Jag äter inget före klockan 12 på dagarna. Det passar mig perfekt och jag är aldrig hungrig. Dricker inte någon grön drink, däremot kaffe med mycket kokosfett. Perfekt start för mig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mycket kokosfett i kaffet låter gott, ska provas!

      Radera