torsdag 4 februari 2016

Gladsaker & lite kontraster

Tog ett djupt andetag innan jag öppnade min mail imorse & tänkte att idag kommer det bra saker. Ja där låg ett mail från min fina bloggvän Nina & kort därefter kom en jättefin utvärdering från förra yogaterminen med personalen på lasarettet. Lägg till det härliga soliga vädret ute & flaggan är i topp. Annars känns det som vi har fastnat i "skjutsa döttrarna på träning-träsket". Tiden på kvällarna är inte min egen utan det är så mycket annat som måste fixas. Inte bara negativt med det naturligtvis, jag älskar min familj men vissa veckor är man bara lite mer sliten.. Positivt är att jag har fått ny lust att laga mat. Den här veckan har jag provat två nya rätter som båda blev jättegoda den ena var medelhavstorsk & den andra kyckling med pesto & mozzarella. Köpte två kokböcker på rea & det känns inspirerande. En av dem var en Hälsosam familj på 30 dagar. Vet att det alltid brukar vara så här i början av året, nya maträtter & mer grönsaker på tallriken. En annan sak jag också vet är att jag brukar ha en tyngre period längre fram på våren. Kanske borde fundera på hur jag kan förebygga det i år. Bloggen är bra för den hjälper till att få mer koll på åren & se mönster, tacksam för det.

Här är mantrat som jag har sjungit med mina yogaklasser nu & som kommer att vara med på Vit Tantra i Stockholm dit jag åker om två veckor. Mantrat hjälper oss att be om det vi behöver. Yogi Bhajan sa att vårt sätt att be på är att tigga.. Istället ska vi beställa det vi vill ha.. punkt! Kram & Sat Nam

2 kommentarer:

  1. Så glad över våra rader till varandra idag, kram på dej!
    Just looooove YBs rakhet där! För hur ska vi få det vi behöver om vi bara önskar "från ytan"?! Så lätt, så svårt. Sat Nam kära yogavän!

    SvaraRadera