onsdag 30 december 2009

2009

Måste säga att 2009 har varit ett av de bästa åren i mitt liv, stora ord men det är sant..

Jag var gravid. Fyllde 40 år. Fick en underbar liten tjej (nummer 3). Vi gifte oss efter 18 år tillsammans & döpte samtidigt lilla M. Det har funnits en hel del yoga det här året, både att undervisa, gå på en helgkurs Stockholm, (fortsättning i Ashtangayoga med Maria Boox), att själv stå på mattan, inte varje dag men flera gånger i veckan.
Ja, kanske inte allt var helt perfekt 2009 tex få både influensa  magsjukan när man är höggravid är ju inte så kul, knottror på stämbanden fick jag när jag hade influensan vilket har resulterat i ett väldigt hest år. Man kunde ha önskat mer sol i somras & på semestern på kusten så blev det ganska stressigt med alla aktiviteter som skulle hinnas med.
Men det jag kommer att minnas mest är alla lyckliga stunder.. Min fina 40-års fest. Hur lycklig jag kände mig veckorna innan jag fick barn, tror att den andningsmeditationen som jag gjorde varje dag verkligen var bra för mig. Lyckan när lilla M föddes att få uppleva den kärleken till ett nyfött barn igen. Vårt härliga bröllop som blev precis som vi ville ha det..  
TACK 2009!!

1 kommentar:

  1. Blir jätteglad av dina ord idag, så fyllda med tacksamhet och glädje! Och kärlek!! Det tar vi med oss till nästa år! Kram

    SvaraRadera