måndag 3 maj 2010

Har varit hemma med lilla M idag som är sjuk, suttit i köksoffan med sjuklingen i knät & längtat ut. Fast jag tänkte på när jag var gravid & satt ofta i köksoffan, tittade ut & njöt av tystnaden.... Det är nog nyttigt för mig att sitta still en stund. Sen jag började jobba, visserligen bara halvtid, så har jag fått ont i vänster axel & fått sämre hy av torr luft på jobbet igen. Det som hade försvunnit när jag var hemma..
Igår var det mysoreyoga igen. Vi var bara några stycken så jag bestämde mig för att yoga jag med. Vi hade ändrat tiden en halvtimme så några hade missat det så det kom tre eftersläntrare som är ganska nya. Så jag avbröt min yoga efter solhälsningarna & ägnade mig att leda dom istället. Kändes roligt att undervisa igen. Har haft lite funderingar på om min energi räcker till för att undervisa just nu. Att jag kanske borde ta en paus & ägna mig åt min egen yoga istället. Därför var det skönt att jag fortfarande brinner för att lära ut om yogan. Sen får jag se hur jag gör framöver...

Festen på valborg var lyckad, fick den här fina blomman av en fin vän:-). Vi åt gott, pratade, spelade spel & skrattade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar