lördag 29 maj 2010

Moohaaa haa

Dålig sömn i två nätter för att lilla M har haft undertemperatur (som feber men man blir kallare istället), hon har varit gnällig & jag har varit orolig. Men ska inte vara farligt så länge som hon inte är allmänpåverkad säger doktorn. Svårt att avgöra det när hon sover. Så när jag läser mitt förra inlägg om att hitta en daglig practise så känns det som ett stort skämt, moohaaa haaa ha, men så får det vara vissa dagar..eller veckor. Imorgon ska stortjejerna & jag åka buss till en liten håla i Värmland på en friidrottstävling, upp tidigt & hem sent. Hoppas att jag kan sitta i lugn & ro en stund & tänka lite på yoga istället för att praktisera den..

2 kommentarer:

  1. Åh, ibland funkar det inte med yogan för att livet runtomkring ser ut som det gör. Tycker du är fantastisk som ändå får till så mycket träning, som du faktiskt gör! Inget dåligt samvete! Njut av stortjejerna och tävlingen. Allt finns kvar. Kram!

    SvaraRadera
  2. Tack att få så härlig peptalk här på bloggen när man kommer hem:-). & jaa jag har njutit av både sol, tävlingar & stortjejer.. Kram

    SvaraRadera