måndag 29 augusti 2011

Yoga vecka 34

Jaha, yogan vecka 34 var mer lugn & yinbaserad. Jag yogade alla dagar utom fredag & lördag. = 5 yoga pass.
Förra veckan var tung, jag var trött och hade pms och så gick jag på min arbetskamrats begravning. Jobbigt men även fint & ljust.
Men veckan innehöll också bra saker som att det var vår städvecka på dagis. Mycket jobb men också roligt, nu känner vi oss hemma där. Dessutom känns dagiset så otroligt bra + att nu vinkar lilla M glatt när jag går till jobbet. Vi målade klart hela huset i helgen, eller mannen stod högst upp på stegen och jag var nervös & höll i. Så skönt att det är klart! Vi hade en rolig fest i lördags med våra vänner & deras barn. Man kan sammanfatta det som att veckan har haft både regn & solsken..

2 kommentarer:

  1. Hej Ulrika!
    Har följt din blogg länge nu (lite anonymt =)) och det är så härligt att läsa tankar och hur vardagen ser ut hos likasinnade. Jag traskar i dina fotspår med en dotter och en vardag med yoga, företagande, tre hundar och familjeliv. =D Just nu har vi precis tagit oss förbi inskolning och det är fortfarande krokodiltårar när vi lämnar henne. Inte kul men det blir förhoppningsvis bättre snart.
    Ha en skön vecka med mycket yoga och lugn andning!

    SvaraRadera
  2. Hej,vad glad jag blir! Jag läser hos dig också. Kram

    SvaraRadera