söndag 25 september 2011

Kroppen ropar del 2

Skrev i ett inlägg att kroppen ropar. Tyvärr har kroppen fortsatt med det i helgen fast på ett litet mer otrevligt sätt. Rycker liksom i musklerna mest i händer & fötter, speciellt på nätterna när jag slappnar av så jag har haft svårt att sova. Hypokondrisk som jag kan vara så har jag under nattetid tänkt på hemska sjukdomar. Men i dagsljus tänker jag att det är nog har varit för mycket stress ett tag. Har köpt en burk magnesium på apoteket som jag överdoserar lite... Magnesiumbrist kan ge såna symptom. Har duschat kallt ganska mycket förra veckan & det har varit jätteskönt för man piggnar till direkt men kanske mitt nervsystem löper amok av chocken..
Har ändå varit en bra helg. Har varit på examenshögtid på Karlstads universitet. Bästa mannen är äntligen yrkeslärare på riktig. Hurra & Grattis!! Har hunnit med en del yoga också men lite försiktigt pga ladies holiday..

Hittade en plats i solen även denna helg!

2 kommentarer:

  1. Det behöver inte alls vara något dåligt tecken. Man kan skaka så av att vindarna går igång i alla energikanaler, innan de hittar rätt :) om du förstår vad jag menar? Att det är dina nadis som har fått liv. Mina armar har skakat till och från sen i våras, både när jag yogar och när jag vilar. Vad tror du om det? kram och grattis till mannens examen!

    SvaraRadera
  2. Tack Annika, precis vad jag behövde höra ♥. Jag är så glad för dig & de andra vännerna i cyberspace!

    SvaraRadera