fredag 30 september 2011

Kroppen och jag

Har väl inte varit en bra vecka för mig och min kropp.. I början av veckan gjorde det mig väldigt orolig = dålig sömn. Nu känns det bättre (även om symptomen kvarstår) & jag är väldigt trött... Ordinerar mig själv att vila. Jag tog tom en semesterdag. Inte dåligt för att vara mig! Är inte så bra på att ta det lugnt och vila så det får jag nog träna mer på.. Min omgivning säger likadant, nu måste du vila!! men jag är väl liksom van att vara den som fixar, donar & har koll på läget (& ska sanningen fram är dom oxå vana vid det).

Gladsaker idag: Lilla M sprang direkt in på dagis & lekte med en käpphäst, ingen gråt efter mamma, skönt! Jag älskar den här varma höstluften, de vackra färgerna på löven (vill helst bara sitta med benen i kors på studsmattan & suga in naturen samtidigt som lilla M hoppar & leker..). Kundaliniyoga workshop i kväll & i morgon (bara jag nu orkar köra dit.. måste hinna VILA innan).

1 kommentar:

  1. Hoppas Kundalinin i helgen ska ge dej en kick i rätt riktning och att du får din vila. Hoppas också innerligt att du ska hitta balans och få må bra. Kram och ta hand om dej!

    SvaraRadera