onsdag 7 september 2011

Marken sviktar

Jobbar i en osäker bransch. Fast jag har jobbat där i snart tjugo år. Men nu var det dags igen, företaget har tappat ett stort avtal & går en oviss framtid till mötes. Eftersom jag jobbat länge har jag lång uppsägningstid. Idag fick jag en uppsägning. Helt medveten om att det skulle komma & vet även att det kanske ordnar sig. Men ändå känns det lite som om marken sviktar... Men vägrar bli orolig, kanske marken sviktar på ett bra sätt, som en språngbräda... Håll tummarna♥

Var inte så många på mitt yinyogapass igår. Passade på att lägga in lite av det som jag gör hemma. Startade med övningar för hjärtchakrat gick över till yinasanas & därefter en meditation med mantra (som man upprepar tyst inom sig). Guru Guru Wahe Guru. Guru Ram Das Guru.

5 kommentarer:

 1. Jag tror att den sviktar på ett bra sätt. Och att det kan komma in annat i ditt liv nu. Håller tummarna, alla jag har :)

  SvaraRadera
 2. Tack!! Jag blir varm i hjärtat av era fina ord. Kram

  SvaraRadera
 3. Håller mina tummar!! Och det låter skönt att du vägrar bli orolig. När en dörr stängs öppnas alltid nya!!

  SvaraRadera
 4. Inspirerande att höra att du vägrar bli orolig! Jag försöker också tänka att när en dörr stängs så öppnas det alltid en ny! En med nya spännande utmaningar för dig som kommer ta dig till nya höjder och nya upplevelser! Jag håller tummarna för att inte marken ska svikta alleles för mycket!
  Kram!

  SvaraRadera