söndag 13 maj 2012

Höfter & axlar

Det som från början kändes så rätt i min nya kriya känns nu jobbigt. Höfter & axlar, lugna, mjuka rörelser som jobbar djupt in. Det värker & knakar & jag vill helst bara gå av mattan. Men jag stannar & försöker möta det som är. Helgen har varit lugn men nattsömnen störd av lilla M som har haft "krupphosta" på nätterna, stackars älsklingen.. ♥

5 kommentarer:

  1. Vill helst bara gå av mattan... Trösten i det är ju att det händer saker. Något jag försöker intala mej själv nu också när min kriya bara inte vill bli gjord. Det är inte i själva kriyan som det är jobbigt, utan det är att jag hela tiden ser till att inte hinna göra den, hoppa över den eller hitta på alla möjliga ursäkter för att låta bli. Fascinerande... eller nåt.
    Kram till dej och hoppas dotterns krupp gett med sig!

    SvaraRadera
  2. Jo i min "nya yoga" känner man verkligen att det händer saker. Både bra och jobbiga! Tack för att du är här och läser. Du är ett stöd för mig Nina! Tyvärr har den jobbiga hostan hållt i sig så nu går jag i någon sorts koma... Kram

    SvaraRadera
  3. Jag känner igen mig så i det du skriver. Min kriya har inte heller varit så lätt alla dagar, men som Nina skriver så händer det ju något när detta motstånd och knakande i kroppen dyker upp. Det är detta man får sikta in sig på de dagar när det tar emot.
    Kämpa på och hoppas att lilla M mår bättre snart.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Det är i motståndet vi har allt att vinna, så tänker jag när jag läser ifatt hos dig. Men det är alltid lättare att säga än att göra :) Hoppas lillan mår bättre. Kramar!

    SvaraRadera
  5. Kram och tack ni fina yogavänner:-)

    SvaraRadera