tisdag 8 maj 2012

Startpaket 2

Börjar min morgon med min nya yogaläxa (startpaket 2, finns att köpa här). Känner att det är så otroligt bra för mig. Suficirklar har jag gjort tidigare men inte så lugnt & inkännande. Det kommer att göra susen för mina höfter. Måndagens utbildning var en upplevelse. Hade lite huvudvärk trots en liten kopp kaffe på morgonen. Dagen innehöll lång Sat Kriya, gongbad, mycket information, linssoppa & nybakat bröd, meditation & mycket yoga. I slutet av dagen kände jag att min huvudvärk eskalerade lite & insåg att hemresan skulle bli jobbig. Tyvärr blev den timmeslånga bilfärden ganska hemsk. Vit i ansiktet, dunkande huvudvärk, kallsvettig & svimfärdig. När jag kom hem efter vad som kändes som en evighet så var det bara att springa rakt in på toaletten & kräkas. Resten av kvällen låg jag som en klubbad säl. Till saken hör att det var problem med vattnet i vår kommun i helgen, man skulle inte dricka det. Råkade ta en klunk på morgonen när jag borstade tänderna. Men är inte helt säker på att det var orsaken. Har en liten fundering på att det var yogan som var kraftfull & gav en reaktion.

2 kommentarer:

  1. Tufft att köra bil i det tillståndet. Det är något av min fasa, att vara sjuk på något sätt men ändå behöva hålla i ratten.
    Hoppas du inte haft några sviter nu efteråt?!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Nina, nu mår jag bra igen, lite dumt att jag inte skrev det.. Konstigt nog brukar jag alltid bli frisk till på tisdagar då jag leder mitt yogapass.. Keep up. Kram

      Radera