torsdag 9 januari 2014

Träning & mat

har en förmåga att krypa in i tankarna nu när det är nytt år. Man får en liten nytändning. Som vanligt vill jag ha mer grönt och grönsaker. Det har varit mycket grädde i maten innan jul. Nu får grönsakerna spela huvudrollen. Gröna drinkarna fortsätter jag med nu med spenat & grönkål i fryst form. Inte det optimala men bättre än de vissnade dyra spenatbladen i min affär. Annars lagar jag vanlig mat och pratar inte så mycket runt maten med döttrarna. De väljer inte alltid det bästa (en del sötad yoghurt, flingor & vitt bröd). Men jag tror på att de så småningom gör som jag gör och inte som jag säger...

Dagens soppa. Grönsaks & kycklingsoppa med senapscremefraiche. Gott!


Angående träningen så har jag en enkel strategi. Yoga & meditation varje dag i någon form. Ta mig runt spåret med lillhunden antingen gå eller jogga. Senast tiden har det bara varit snabba promenader. De dagar jag inte hinner med rundan ska jag träna benen med frogpose eller chairpose. Thats it. Lätt & enkelt.

4 kommentarer:

 1. Lätt & enkelt & precis som det ska vara ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag hoppas att det kommer vara easy att få till det:-). Kram

   Radera
 2. Konstigt, jag kommenterade igår... Verkar försvunnet! Hur som helst, verkar som en jättestort strategi. Lätt och enkelt, då blir det av, och det är ju det bästa!
  Och du, jag tror att det frysta gröna är nästan lika bra, och så smidigt det är med de små kuberna man bara stoppar i mixern! Lätt och enkelt, det med!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj måste ha försvunnit i cyberspace har inte sett någon kommentar. Säkert är det frysta nästan lika bra men inte lika gott o inte så fin grön färg, men enkelt och man kanske vänjer sig:-). Kram

   Radera