onsdag 16 november 2011

Ganska trött..

Inser att ladies holiday är i antågande. Funderar på hur det då ska bli med min yoga ikväll. Min kriya innehåller bara eldandning så den kan jag inte göra. Känner jag efter så är jag ganska trött. Tror att det får räcka med en långpromenad med lillhunden & popcorn i tv-soffan. Kanske jag får tid att läsa det HÄR om frivillig enkelhet. Kan nog bli en bra kväll..

4 kommentarer:

  1. Klickade (förstås) runt på bloggen du länkade till och såg att hon skrivit att passet för kreativitet och intuition verkar vara bra vid mensvärk. Hm. Ska jag sätta bakom örat!

    Ha en skön kväll - gör den till en ta-hand-om-mej-själv-kväll :) KRAM!

    SvaraRadera
  2. Ja det ser jag nu. Kan alltså göra passet utan eldandning.. Läste på en annan sida att kamelen inte är bra vid mens. Ibland vet man inte ut eller in.. KRAM Ulrika (utloggad för jag kan inte logga in.. )

    SvaraRadera
  3. Supta baddha konasana, den är bra vid alla kvinnliga tillfällen, eller hur man ska uttrycka det :) mens, pms, graviditet, klimakterium ja till och med under förlossningen, livmodern hamnar i rätt läge när man gör den. Sedan ska man inte pressa när man har mens, bara ligga i den. Må så gott!

    SvaraRadera
  4. Tack för tips, det provar jag:-)

    SvaraRadera