fredag 30 mars 2012

Saker som skaver

Lilla M är förkyld den här veckan. Inte så sjuk att hon har feber & måste vara hemma. Pigg på kvällarna men trött & snorig på morgonen. Hon vill inte gå till dagis. Hon börjar gråta redan när ytterkläderna kommer fram & gråter hela vägen till dagis. När vi börjar närma oss dagis så skriker hon hjärtskärande efter pappa. Hon är en mammagris men nu när mamma är så dum & tar henne till dagis..  Jag vet att när jag har vinkat & åkt så mår hon bra igen. Dagiset är bra med fantastisk personal. Men de där tårarna & skriken ekar lite i bakgrunden. Vill bara var hemma & hålla henne nära hjärtat..
Uppe med tuppen för mitt korta & mjuka yogapass. Långa djupa andetag i 11 minuter känns lite långsamt men jag ska ge det tid. Igår kväll kunde jag inte låta bli att göra Adays tisei Adays meditationen igen, den ger mig kraft.. Ikväll ska tjejerna & jag krypa upp i soffan med chips, dip & Let´s Dance (mannen ser nog hellre på sport). FREDAGSMYS!

2 kommentarer:

  1. Ja visst gör det ont i hjärtat när de små gråter när man lämnar på dagis. Även fast man vet att det blir bättre efter en stund svider det att ha kvar den där bilden på näthinnan.

    Hoppas att ni får en mysig helg och att lilla M kryar på sig! :)
    Kram!

    SvaraRadera