torsdag 18 november 2021

Torsdag, några dråpligheter & inte Opti

Idag har jag stått på knä hos veterinären brottades med en hund i panik för att klippa klorna. Levis är vår fjärde hund & jag har aldrig haft problem med kloklippning förrän nu, han är världens snällaste men när det gäller att klippa klor får han full panik. Jag brukar klippa en åt gången men nu när vi ändå skulle till veterinären passade jag på att få alla klorna klippta. Klipp till: jag och en "sköterska" i princip låg på hunden & en tredje klippte klorna medans hunden gallskrek rakt ut. Både jag & "sköterskan" blev rivna, tur nog gick det bra med min sidenblus som jag så passande hade på mig idag😅. (Obs det gick bra med pälsklingen han är bara en sådan dramaqueen).

Igår skulle jag hålla ett viktigt möte på teams med företag & myndigheter, naturligtvis svajade internet på jobbet just då så jag fick springa runt för att leta bättre täckning & då glömde dagordningen på kontoret, höll på att ramla på hundgrinden & fick avsluta mötet från en annan användare som hade stora hörlurar😂😅.

Tur att jag har humor!

Nog med dråpligheter. Idag fick jag in en liten summa för mitt yogaundervisande. Min strategi var att jag skulle sätta in dem på Opti, men det känns så tråkigt (förlåt Opti jag vet att ni är bra) så det lutar åt att jag köper aktier för dem på Avanza istället. Vi får se om jag tar mitt förnuft till fånga..

Ha en bra torsdag💕

Tur att han är så gullig!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar