onsdag 28 april 2010

Lev LIVET fullt UT av Eckhart Tolle

Nu har jag läst ut den här boken. Vet inte riktigt vad jag ska tycka. Hela boken går ut på att man ska "vara i varandet" dvs vara här & nu. Kan kopplas till yogan, meditation & mindfullness. Mycket kloka ord men även en del som känns oroväckande om att mänskligheten är på väg mot fel håll. Ja ja det visste man ju redan men jag tycker mer om böcker som ger mig hopp, glädje & inspiration...
Har lånat två nya böcker på biblioteket så nu är jag sugen på att börja läsa dom, så snart kommer det nog fler boktips..

Två dagar med bara solhälsningar. Idag är det fullmåne men jag gjorde ändå några solhälsningar. Har varit med på en mässa med jobbet så jag är trött & igår var det fullt med aktiviter med barnen - badhuset & bleka slingor på Stora K på kvällen.

4 kommentarer:

  1. Vilken tur att du unnat dig tid till solhälsningar trots fullt schema.
    Lev livet fullt ut!

    SvaraRadera
  2. Jag har försökt mig på den där boken efter att så många har pratat sig lyrisk om den. Men jag hade faktiskt lite svårt för den, språket.

    SvaraRadera
  3. Har läst andra boken, inte i ett sträck, för man behöver verkligen smälta hans ord. Och jag håller med dig, ibland är det tufft att få för mycket "dåliga nyheter". Man får ta det i sin tid helt enkelt. Kram!

    SvaraRadera
  4. Hej, där satt du huvudet på spiken Annika, det var precis det jag ville uttrycka.. Kram

    SvaraRadera