torsdag 15 april 2010

På mattan igen

Idag har jag börjat skola in lilla M på dagis igen. Trodde jag skulle vara kvar där men jag fick åka iväg & lämna min lilla tösabit.. Gick som på nålar här hemma & väntade på om dom skulle ringa & säga att hon var ledsen. När dom två timmarna hade gått & jag kom dit så satt hon & gungade med en fröken. Hon hade bara varit lite ledsen & tittat efter mig.. Usch vad hemskt, men jag tror ändå att det kommer att gå bra plus att jag ska bara jobba halvtid nu i början. Idag var en sån där dag när jag bara stressade runt här hemma, känns som en massa krav. Papper som ska fyllas i, tvättstugan med en ganska stor tvätthög, kläder som ska vikas & märkas, mat som ska lagas, hundar som ska rastas, bäbis som ska badas, hjälp med läxor osv det tar liksom aldrig slut..Kanske känns lite extra då det är två sjuklingar i familjen just nu som behöver lite extra service. Vid halv sex rullade jag i alla fall ut mattan i sovrummet & yogade. Kändes hyfsat trots den onda ryggen, så jag yogade på ganska fort & gick inte ner så djupt i några positioner. Gjorde fram till navasana, sen kom livet i kapp mig när stora K ropade att hon hade 39,7 i feber & behövde vatten & en alvedon. Var ändå nöjd med min yoga. Sen gjorde jag en thaisoppa med kokosmjöl, glasnudlar & räkor. När lilla M skulle sövas så lyssnade jag på en underbar andningsmeditation med Kino, härligt att sitta still med benen i kors, kanske det skulle vara lösningen på mina "stela höftproblem" att sitta så ofta & meditera.

Fick ett jättefint tips i en kommentar till mitt förra inlägg. Golden milk som ska mjuka upp lederna. Receptet finns här. Jag gjorde det ikväll, först gjorde jag gurkmejapasta som jag kan använda fortsättningsvis. Jag dricker inte mjölk i vanliga fall, är inte så förtjust i smaken, så jag fuskade & tog en halv tesked med kakao i. Mandelolja hade jag inte så jag valde sesamolja. Till min förvåning så smakade det riktigt bra.

bilden har jag hittat på nätet

5 kommentarer:

 1. Hej igen!

  Går bra med havre eller sojamjölk om man inte gillar vanlig mjölk! Gör du egen mandelmjölk så är även det ett alternativ!

  Gott att receptet kom till nytta!
  Helena

  SvaraRadera
 2. Hm, det lät väldigt spännande med ditt recept! Måste säga att jag tycker du är fantastisk på att få ihop din träning trots allt runtomkring dig. All heder till dig för ditt pusslande!

  SvaraRadera
 3. hej hej!
  vad skönt att du hann med din yogastund! jag tror det är bra att du tar dig tid och gör någonting för din skull.

  kramar*
  /S

  SvaraRadera
 4. Tack!! Jag tycker alla som ställer sig på mattan regelbundet är beundransvärda:-)

  SvaraRadera
 5. tyvärr kommer man till ett nätcasino när man vill ha receptet på guldmjölk. ��

  SvaraRadera