torsdag 7 april 2011

Rapport från vardagen

I tisdags hade jag mitt yinyogapass. Bara några få vana yogisar där, blir så ibland när det är drop-in. Men vilket underbart pass det blev. Hade en Om-cd på i bakgrunden som passade så bra & mitt prat kom helt naturligt.. Känns lite som en mission att sprida budskap om mindfulness, att känna från hjärtat & höja sin energi♥.
I tisdags började vi med Linas Matkasse. Första dagen var det en vegetarisk chilli med svarta bönor. Jag gillade den men resten av familjen dissade.. Igår valde vi en fläskfilé gryta med fänkål & parmesan-potatismos. Mannen & jag tyckte det var jättegott men stortjejerna tyckte att nu var måttet rågat, " vi vill inte ha matkassen, vi vill ha vanlig mat!". Men dom får nog stå ut ett tag till. Imponerad av att det var väldigt fina råvaror & kul att prova lite nya rätter.
Igår gick jag en långpromenad i mina "luftkudde"-skor, delar av vägen i skogen var isiga så jag såg nog rolig ut när jag halkade omkring..Men det var bara lillhunden som såg☺. Härligt med skogspromenad & sol. Sen blev det stressigt när jag kom hem för lilla M var gnällig, hunden skulle duschas, mannen ville ha hjälp med maten mm. Ofta är det så att man tycker allt är på topp & sen blir man liksom inkastad i verkligheten. Fick även tid med en stunds egen yinyoga innan det var gonatt. Tacksam♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar