söndag 17 april 2011

Tacksam

Glad men trött efter yinyogapassen. Fredag kväll var det mest höftöppnade asanas, underbar ledd meditation & som avslutning en sång av Snatam Kaur. Underbar undervisning & härligt att använda musik på det viset, gick rakt in i hjärtat. Sen var det en paus & en lite längre tyst meditation. Lördag mest "hjärtöppnande" asanas & även då en avslappning med utvalda sånger i slutet. Paus och sedan en tonglen meditation.
Yinyogan känns verkligen så helande för mig. I fredags var jag så trött & höll vänsterarmen mest still för annars värkte det för mycket. Efter yogapasset var jag som en ny människa. Jag är verkligen imponerad av Elisabeths undervisning. Mycket prat om meridianer som jag vill lära mer om. Jag köpte hennes yinyoga box, den finns att beställa på hennes hemsida HÄR.

4 kommentarer:

  1. Snatam Kaur är som en älva :)
    Jag spelar henne ofta i Savasana på mina pass och när jag själv yogar är det ofta hon som finns i bakgrunden.

    Det jag kommer tänka på här är hur bra yinyogan funkar trots att man är nedsatt på något sätt. Och hur den liksom fyller ut tomrum inom en.

    ...nu måste jag bara sprida ut mej på vardagsrumsgolvet och över mitt bolster en stund känner jag :) Blev så inspirerad.

    SvaraRadera
  2. Så vackert det låter. Och jag kan så lite om den här typen av musik som man kan använda som du gör. Tack för tipset och så skönt att du mår bättre! Kram

    SvaraRadera
  3. Jag gillar också yinyoga, just att man klarar det även när man inte har energi. Och Snatam Kaur gillar jag också, hennes musik är så helande. namaste!

    SvaraRadera
  4. Namasté, hon använde även en sång som hette Ordinary miracle & en annan av Miten (Deva Premals man) i slutet av en annan avslappning. Så fint att tårarna trillade.. KRAM

    SvaraRadera