måndag 6 februari 2012

Efter helgen

Idag har jag mest varit trött & haft huvudvärk. Två nätter med dålig sömn har väl satt sina spår. Kom hem sent i lördags kväll & åkte tidigt på friidrott. I natt var lilla M gnällig & förkyld. Vi hade i alla fall en rolig dag i Karlstad.
Ikväll provade jag den här meditationen. Orkar jag i 40 dagar?

4 kommentarer:

  1. Kollade in meditationen igår, men konstaterade att det är en "såndär lång en" och det kommer jag inte mäkta med. Fick bara upp ögonen för mantrat igen och klickade fram det i min spellista, det är ju alltid något :)
    Sat Nam och lycka till dej!

    SvaraRadera
  2. Ja, den var lång men man kan "fuska" med 11 minuter. Fast jag har inte bestämt mig för att köra 40 dagar. Är glad om jag får in en daglig dos yoga i mitt liv. Försöker vara snäll mot mig själv för det är ganska körigt nu.. Kram & Sat Nam

    SvaraRadera
  3. Jag provade den också, den var lång, men jag kände mig så upplyft och skön efteråt. Jag tänker ge den en chans, det är så härligt att tänka att en massa andra människor runt om i världen gör samma sak. Vi får peppa varandra. Mitt liv är också superduperintensivt nu och det är lätt att plocka bort yogan, men jag tror att det egentligen är då vi behöver den som mest. Stor kram och ha en fin dag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så klokt & härligt att vi kan stötta varandra. Spännande att se effekten av meditationen.
      Kram

      Radera