onsdag 8 februari 2012

Min dag

Jaha, då har man uppnått den högaktningsfulla åldern av 43 år. Blev uppvaktad i sängen halv sju i morse. Stora K hade överraskningsbakat kladdkaka som serverades med glass.. Kanske inte den optimala frukosten men tacksam över omtanken. Fick nya skidkläder i present inför stundande fjällresa. Känner kanske att mina gamla skidkläder hade fungerat. Jag vill verkligen inte shoppa någonting onödigt. Men nu kommer jag vara snygg i skidbacken:-).
Igår kväll åkte jag till shalan innan mitt pass & mediterade: Adays Tisai Adays..osv. Det är helt underbar akustik i shalan (jag var ensam i hela huset). Så upplyftande, även om mantrat inte sitter ännu. Däremot kändes inte yogalektionen så värst bra. Många nya, jag valde att ha taklamporna tända så de skulle se ordentligt & det kändes för ljust. Jag brukar alltid tycka det är underbart att undervisa men den känslan infann sig inte riktigt igår. Alla har väl ups & downs. Sat Nam♥

4 kommentarer:

  1. Grattis grattis kära du! Så fin du är i jackan. Och ja, alla har ups and downs, jag har kämpat till och från hela hösten med min undervisning och så plötsligt flyter allt igen. Som livet :) Stor kram!

    SvaraRadera
  2. Grattis i efterskott Ulrika! :)
    Kram!

    SvaraRadera