torsdag 27 februari 2014

Torsdag

Det vore så lätt att klaga idag. Många bollar i luften på jobbet. Direkt efter jobbet till gympahallen för att bära tumblinggolv på dotterns gymnastikträning. Storhandling & systemet inför tjejmiddag imorgon. När jag äntligen kommer hem vid sju-tiden är jag så trött så det känns som jag släpar mig fram... "As long as you don´t compliment yourself, your environments and your job, you will always be miserable. Complains brings misery, compliments brings strenght" Yogi Bhajan.
Hhmm. dagens "komplimanger": Ett av mina besök på jobbet hade med en tarotkortlek. Jag är inte så mycket för spådom och sånt men det var väldigt fina kort & kloka, hoppas dom stämmer.
Ja jag lyckades fixa ett billigt städavtal till nya arbetsgivaren! Mannen hade lagat god mat till jag kom hem (visserligen kött & jag ville ha vego men ändå!). Tonårsdotter spelar hög musik när jag lägger mig med benen i högläge en stund, men stör mig inte ett dugg för vi har samma musiksmak, Håkan Hellström, Veronica Maggio & Marcus Krunegård funkar bra för mig med....

6 kommentarer:

  1. Du är inte dålig som fixar alla dessa bollar i luften hela tiden, jag är lika imponerad varje gång du beskriver era turer!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fast nu skulle det vara skönt att låta bollarna studsa iväg någon annanstans:-)... Kram kram!

      Radera
  2. Heja dig! Och vilken härlig bild. :-)
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bilden är från skogen häromdagen, det var så kletigt på grusvägen så hunden och jag genade genom skogen och wow va det var grönt och skönt. Kram!

      Radera
  3. Det finns något urmoderligt och varmt kring dej, som strålar genom allt du skriver - oavsett om det är segt eller glatt. Vilken gåva (har jag säkert sagt förut). Kram fina!

    SvaraRadera