tisdag 29 april 2014

Tillit

Förra året vid den här tiden kommer jag ihåg att det var ett evigt tjatande om TILLIT här på bloggen. Känner att jag behöver påminna mig själv om det igen!
ATT HA TILLIT TILL ATT:
Jobbet kommer falla på plats & bli just det fria, lätta enkla, energifyllande, utvecklande, välbetalda jobb som jag har frågat efter.
Dagisutflykten kommer att bli den bästa ever, fantastiskt väder, mycket skratt, välorganiserat! Vad var det för tokfia som hittade på att den skulle vara hemma hos oss..:-).
Ekonomin kommer att blir ännu mer stabil & kommer att räcka till det vi vill  fiskeresor, resor med familjen, yogautbildningar & andra underbara utsvävningar.
Relationer; alla mina relationer kommer att bli mer kärleksfulla, förstående, förlåtande, enkla & starka.
Boende, eftersom jag älskar läget, huset & utsikten så är det lätt att ha tillit till att trädgården, altanen & all utemiljö kommer att bli färdigt & hur bra som helst.
Hälsa & fysik; få vara frisk, stark, strålande & välja det som är bra för mig! Yoga & meditera every damn day♥. Vila mer. Mer tid i skogen. Mer tid att njuta av nuet.
Hemmet: alla känner mer ansvar för att ha en mysigt hemmiljö, vällagad mat, tvätta sina kläder, hjälpas åt att städa så att alla får tid över till att njuta.
Sat Nam♥

PS igår var jag på en jobbresa, skulle hitta till en adress i Karlstad där jag har noll koll. Hade skrivit ut färdbeskrivning men när jag svänger av huvudleden så stämmer den inte alls, fast jag blev inte orolig, hade Nirinjan Kaur på i bilen & då brukar det alltid lösa sig. Svängde lite hit & dit på måfå & voilá så var jag rätt! Tala om tillit..

3 kommentarer:

  1. haha, underbart! Mera sånt!

    SvaraRadera
  2. Härligt och positivt och en skön påminnelse om tillit. Att våga lita på att allt händer i exakt rätt tid (fast man kanske vill stressa på och ha det nu!)

    SvaraRadera
  3. Tack tack, det gäller att tänka på det man vill ha (och inte fokusera på det man inte önskar) och sedan att ha tillit till att det kommer.. Kram!

    SvaraRadera