torsdag 27 januari 2022

Fortfarande hemma

 I söndags kväll fick jag besked om att jag också var positiv i Covid 19. Ska inte klaga för jag har inte varit speciellt sjuk. Mannen och dottern gick till jobb och skola igår och jag hade tänkt att gå idag men imorse hade jag huvudvärk så stannade hemma en dag till för säkerhets skull.

Jag tycker att vi i vanliga fall lever ett ganska lugnt liv men nu har jag känt mig ganska uttråkad. Jag pratade med en granne som också sitter i karantän och vi skrattade och konstaterade att den vackra utsikten över sjön inte hjälper det blir ändå tråkigt att sitta hemma..

Jag läste någonstans på insta om någon som suttit inomhus i karantän i 8 dagar och när hon för första gången efter det gick ut med soporna så messade hon sin syster att hon aldrig känt sig så fri..😅

Inte ens utsikten hjälper...

Något som också känns lite tråkigt och svårt nu är det här med sparandet... Vår elräkning var hög & utgifterna för våra bilar också och jag känner att jag inte vill ha en månad till och bara vrida och vända på varje krona. Men det där går lite upp och ner... 

Note to self: För mig är kontraster viktigt. När jag går till jobbet så njuter jag mycket mer av att vara ledig. Att bara vara ledig är ingenting för mig, jag blir mer kreativ när jag har mer att göra.

Tacksam för den här kompisen!

Men tråkigt att man måste duscha honom
efter varje promenad nu. Duschen blir grusig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar