lördag 29 januari 2022

Lördag

med snålblåst & regn på tvären. Mannen & jag tog en långpromenad på förmiddagen. Vi var nog de enda som var utomhus men hunden måste ut! Det spöregnade men man blir ändå piggare av att det är lite ljusare ute nu.

Sen åkte dottern & jag till Granngården & köpte kaninmat & dottern köpte en grimma till sin foderhäst. Det var som en liten tröstpresent för igår var vi i stallet & hon blev avkastad två gånger & fick fläskläpp den sista av gångerna. Det gick som tur var bra & hon har inte blivit rädd för att rida igen.

Sen åkte vi till Ica & handlade & jag tänker att jag ska hålla matkontot lågt men oj vad lätt det drar iväg efter en runda i affären. Men mat är viktigt & jag lägger gärna pengar på god mat... Senare kom en kompis till dottern som ska sova över & vi gjorde marängsviss för att "fira" att dottern trillade av en häst för första gången.

Promenad i snålblåst & regn

Mysläsning i fåtöljen


2 kommentarer:

  1. Oj, tur att det gick bra med de ofrivilliga avsittningarna och att dottern inte blivit rädd! Jag älskar Granngården och har handlat mycket bra presenter till både mig och häst där!

    Vi har också varit ganska ensamma på våra hundpromenader denna helgen. Tyvärr vill ju inte vår hund gå ut när det är nederbörd så man får kämpa ganska länge innan man kommer någon vart. Ibland "lurar" vi henne och åker i väg med bilen. Då kan hon vara lite nyfiken när man kommer dit man ska, så hon hoppar ut och nosar runt lite - sedan brukar det gå bra att ta promenad! Lustig jycke, men söt som socker!

    Ha det gott!
    Mvh Louise

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för att du tittar in här! Ja tur att det gick relativt bra i avkastningarna. De har unga hästar på den ridverksamheten där hon har en foderhäst en gång per vecka. Jag är rädd för att det inte är sista gången hon flyger av då den hästen hon rider har kommit på att han kan tvärstanna, dra ner huvudet och bocka i galoppen. Vi får se hur det utvecklas..
      Mysigt med din sockersöta vovve som tur var är våran alltid sugen på att gå ut men just nu har han ganska mycket unghundshyss för sig..
      Ha en fin vecka!

      Radera