torsdag 12 april 2012

Isn´t that ironic

Sitter här & skrattar för mig själv åt rubriken på mitt förra inlägg No fear. Ironiskt nog har jag tillbringat både kvällen & tidiga morgontimmar till oro. Vi har fått ett erbjudande om boende som vi har väntat så länge på. Naturligtvis kräver det sin insats & nu är min arbetssituation högst osäker. Jag vill så gärna lita på att allt bara ordnar sig & faller på plats. Att det är nu som det blir bra! Men magen värker & hjärnan går på högvarv.. Min stela morgonyoga gjorde inte saken bättre. Men jag ska ge det helgen utan att agera. Jag vill så gärna lösa allting direkt! Ringa samtal till banken & ha reda på alla fakta. Ska försöka att coola ner, vänta in & andas! Dessutom ska jag på en rolig fest ikväll i större staden. Träffa kära vänner & äta gott. Sat Nam/ Ulrika

5 kommentarer:

  1. Jag håller alla tummar jag har att du får frid inombords och kan sova :) Det löser sig på något sätt ska du se. Stor kram och ha en härlig fest ikväll!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Annika, jag vet att det löser sig bara inte när..Stor kram tillbaka och trevlig helg!

      Radera
  2. Låt inte oron och allt snurr i huvudet skrämma dig. Gå in i oron med långa djupa andetag, i djupet av dess kärna... djupare och djupare... och när lugnet till slut infinner sig kommer du att känna vad som är rätt att göra.
    Jag vet att det är lätt för mig att säga detta, som står utanför, men det kommer att lösa sig hur klyschigt det än låter. :)
    Kramar och lyckönskningar till dig!

    SvaraRadera
  3. Uppmuntrande och värmande tankar kommer här!
    Mycket kommer sjunka in de närmaste dagarna och sen bara vet du/ni, kram!

    SvaraRadera