torsdag 26 april 2012

Mitt vanliga tjat

Det har varit en småjobbig vecka. Inser nu att det är ladies holiday som spökar. Har känt mig orolig och en aning speedad. Jo det är mycket som hänger i luften nu så det är förståeligt, men hormonerna spär på det hela. Min morgonyoga har blivit störd då lilla M vaknar när min tidiga väckning ringer. Imorse fick det bara bli meditationen med Bollibompa i bakgrunden. Häromdagen hörde jag hur hon gastade mitt i yogan ; jag har kissat i mina trosor! Då var det bara att ta en paus & spara meditationen till kvällen:-).
Ikväll ska jag på akupunktur. Känner att det behövs lite extra hjälp just nu. Annars går mycket av min tid förutom att jobba, till att leta efter ett nytt jobb. Yes universum jag är redo för nya utmaningar nu! Hi, hi kanske själva utmaningen är att släppa rädslan för att bli arbetslös. Att lita på att det ordnar sig. Känns som jag har skrivit det förut?!

4 kommentarer:

  1. Åh jag kan känna din iver och rastlöshet genom raderna. Och jag förstår dig till hundra procent! Det är inte lätt att göra det man vill, oron kan lägga krokben, men vilken tur att du ändå har yogan och meditationen. kramar!

    SvaraRadera
  2. Tack Annika. Jo det är lite jobbigt nu men man får bara vänta och se.. Kram

    SvaraRadera
  3. Jag kan också känna igen mig i det du skriver. Liten vaknade halv fem i morse. Maken gick upp och jag masade mig upp kvart över sju. Är SÅ trött. Önskar att jag fick en stund INNAN familjen vaknade med bara mig och yogan. Är ändå glad och tacksam att jag tar mig tid att yoga mitt i vårt kaos. Idag fick jag sällskap av ljuden från Timbuktu och frukostskrammel, men barnen (och maken) låter mig i alla fall vara ifred i uterummet. Försöker tänka att ljuden finns där för att jag behöver träna på att fokusera på det jag gör kust nu. Behöver jobba på det. Märker att jag ofta stressar på mina rörelser och det är ju det jag vill komma ifrån. Är också så glad över min familj. Vill att huset ska fyllas av ljud, barn som skrattar etc. Tack för att du delar med dig! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Härligt med din tacksamma & positiva attityd:-) Kram & trevlig helg

      Radera