tisdag 8 februari 2011

Bemärkelsedag

Strax efter sex i morse hördes tissel och tassel och knarrande steg i trappen. Frukostbricka med levande ljus och Ja må hon leva-sång. Det är jag som fyller 42 år idag.. Tack för ytterligare ett härligt år! & tänk att man är småbarnsmamma igen, det skulle jag aldrig ha trott för tio år sen.. -Vakna lilla M mamma fyller år sa stortjejerna. -Nej, sa hon bestämt, mamma fyller inte aaar. Sen hjälpte hon mig i alla fall att öppna paketen. Ett underställ med fint mönster på tröjan som jag önskat mig och en träningstopp till yogan.  Här kan man läsa om min dag förra året..
I mitt paket:-)
Idag har jag träningsvärk.. beror säkert på yogan i söndags och mitt yinyogapass i lördags... Igår var jag så trött så det fick bara bli abraham-meditationen. Ikväll har jag min yinyoga, är alltid roligt att fundera på hur jag ska lägga upp det passet..

4 kommentarer:

  1. GRATTIS! Hoppas du får en underbart härlig dag! Och vilket vackert linne. Blev lite intresserad av det själv :)

    SvaraRadera
  2. Försena grattiskram, Ulrika!!
    (hann inte läsa några bloggar igår och missade din rätta dag!)

    Tycker det är lite småskönt att bli äldre, få mer skinn på näsan och inte minst - bli nöjdare med sig själv, helt enkelt. Du är en tuff brud, och med dendär toppen dessutom i lyxförpackning ;) Njut detta året!

    SvaraRadera
  3. Tackar, ja absolut så blir man mer nöjd med sig själv.. och får lite mer distans till sig själv, det är bra..

    SvaraRadera
  4. Grattis i efterskott! Snyggt linne också.

    SvaraRadera