torsdag 20 oktober 2011

Enmansshow

Eftersom det är ladies holiday & min kropp fortfarande bråkar en hel del så blev det ingen yoga för min del igår kväll. Sjönk ner i soffhörnan i stället & såg på Bonde söker fru, längesedan jag hade en tv kväll på en vardag. Just den här veckan i månaden så funderar jag mycket på vem som gör vad i vårt hushåll. Finner även mig själv skrikande om att " i det här huset så är det en jävla ENMANSSHOW" samtidigt som jag hysteriskt springer runt & hänger upp blöta handdukar, viker tvätt & plockar ordning i köket & hallen. Lillhunden gömmer sig under matsalsbordet & mannen & barnen hukar ängsligt under de skitiga strumporna som kommer farande genom luften..:-)..
Eftersom kroppens krånglande gör mig lite orolig så tänker jag att jag ska fokusera på gladsaker:
  • Det otroligt vackra höstvädret idag, krispig luft, höstlöv & strålande sol.
  • Att jag har tagit mig tid att bada med lilla M de senaste dagarna. (Vi leker med barbie i badet.. Lilla M har en docka som heter Filippa & jag en mamma som heter Astrid. Favoriten för lilla M är att hon håller sin docka under vattnet & skriker; hon drunknar!! Så får min docka rädda henne..)
  • Lillhunden är världens goaste hund, alltid glad & mjuk & sover vid fotänden på min säng

4 kommentarer:

  1. Jag känner igen mig och ler lite :) Skönt att du kan lyfta blicken och se det som gör dig glad. Det är en styrka. Kram!

    SvaraRadera
  2. Ja det är en styrka med gladsaker:-). Kram

    SvaraRadera
  3. Jag är glad att jag har en man som hjälper mig så otroligt mycket hemma. Det påminner du mig om.Tack! Kram

    SvaraRadera
  4. Det känns som att jag gör allting en gång i månaden.. Inte säkert att det ÄR så, pms som ställer till det..

    SvaraRadera