måndag 28 februari 2011

Inte på topp

Börjar även den här veckan med huvudvärk. Känner mig trött & svag & har ont i halsen & huvudet dunkar.. Trött för att lilla M har hosta på nätterna & det var längesen jag sov en hel natt. Inte så kul att skriva om & säkert inte kul att läsa. Dessutom är mitt humör inte på topp. Mitt fokus i helgen har nog mer varit på vad min man INTE har gjort & det är inte den bästa utgångspunkten för relationer.. Men visst har helgen haft en del ljuspunkter. Lilla M & jag matade ankor nere vid sjön, det kom hur många som helst när vi kom med brödpåsen. Spännande tyckte både lilla M & jag. Bästa brorsan & hans fru är hos mina föräldrar & hälsar på så där var det middag & mys med deras gulliga hundar! Igår hade jag ett pass yinyoga för de som går ashtanga-nybörjare hos mig. Det är näst sista gången på kursen & jag ville så gärna visa dom yinyogan som ett alternativ. Dom var trötta & avslappnade efteråt, hoppas att dom tyckte om det:-).

2 kommentarer:

  1. Sänder över en bukett med uppmuntran och extra kramar! Det kan behövas när tillvaron mest bara känns som seg sirap och det ena jobbiga avlöser det andra. Tror att det är bra att skriva det också, det blir lite som terapi. Få ut det ur systemet liksom. Hang in there! och mer mata ankor ;)

    Jag smyger också gärna in lite yinyoga i ashtangaklasserna, åtminstone nångång i varje kurs. Brukar också låta dem freestyla lite med Vinyasa yoga. Både för att inspirera och för att ge motivation till practice hemma.

    SvaraRadera