torsdag 31 mars 2011

Sjukstugan

Rapportering från sjukstugan. Städning pågår. Jo med två långhåriga lapphundar är det smutsiga tider. Försöker hitta glädjen genom min bästa playlist i spotify. Lilltjejen var riktig pigg igår kväll, men imorse däckad av ännu högre feber. Har sett tänder som spricker fram, hoppas att det snart blir bättre, börjar bli lite orolig.
Ser ett par som är med på morgontv som pratar om hur de sätter upp sina mål som bilder på väggen. Blir inspirerad, det är ju så jag brukade göra. Tänker på livet, det är här just nu. Jag tror på att vi skapar vår egen verklighet. Men det är en sak att tro en annan att i praktiken ha tillit & våga GÖRA! Jag är oändligt tacksam för min familj & mitt liv men jag på andra plan vill jag MER..!


Den här hunden gör mig glad! Försöker släppa ut lillhunden så hon kan njuta av våren. Men hon vill bara vara inne med matte...Kärlek..
Mer kärlek.. När Mellan I var i skogen med en kompis & jag började fundera på var de tagit vägen. Säger lilla M: Kanske ett LEJON där och ser riktigt orolig ut..:-).. Senare på kvällen när hon sitter i mitt knä säger hon. Jultomten. Ja funderar du på jultomten frågar jag. Jultomten inns inte, det är pappa.. Inte dåligt uttalande från en två åring. När jag berättar för största syrran säger hon Vad du är knasig det är klart tomten finns. Ja knasig säger lilla M & skrattar tomten inns..

2 kommentarer: